Pagina's

19 februari 2014

Marsepein taart

Meestal zoek ik gewoon een recept op van internet, maar we hadden nog een mix staan dus heb ik die gebruikt.


1. Doe de 3 eieren, de mix en de eetlepels water in de beslagkom.


 2. Mix alles ongeveer 8 a 10 minuten heel goed als je het kort doet wordt het beslag niet luchtig genoeg.


 3. Vet de bakvorm goed in zodat je de taart er straks makkelijk uit kan halen.
 4. Doe het beslag in de vorm en bak de cake in 10 minuten op 150 graden, en dan nog 20 à 25 minuten op 170 graden.
5.Ondertussen (als de taart in de oven zit) kan je even snel het aanrecht schoon maken, je Facebook checken en de botercrème maken.
Voor de boter crème mix je de aangegeven hoeveelheid water met de mix die er bij zit.


6. Haal nu voorzichtig de cake uit de vorm.

 7. Snij de cake voorzichtig met een scherp mes in drie lagen.


8. Smeer de banketbakkersroom op de taart, wij hebben een klein laagje op de taart gedaan en verder een dammetje aan de zijkant met daarin een abrikozencompote, omdat er anders te weinig was van de banketbakkersroom.

9. Wij hebben er zelf nog een half pakje botercrème op gedaan omdat we dat wel heel vonden (is gewoon van Dr Oetker).

 10. Zo is de taart als je alle lagen op elkaar hebt gelegd en eigenlijk is de basis nu ook af!
11. sorry, sorry, sorry, maar ik ben vergeten foto's te maken van het versieren van de taart, dus dat laat ik een andere keer nog wel zien. 







12. En dit is dus het eindresultaat!!!


Laat weten wat je er van vindt!

Liefs Juliette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten